tiistai 9. joulukuuta 2008

Aika lentää siivillä :)

Miten tää aika voikin mennä näin nopeasti? Ehkä se on tää "joulu kiire"; tuntuu ettei ehdi mitään, sata ja yks asiaa hoidettavana.

Elikkä eilen lähti käyntiin seitsämäs viikko. Carla voi hyvin, paksusti sanoisinko. Neidin pässimäinen luonne on todella tullut enemmän vain esiin, kaikki pitäisi olla heti kaikki tänne nyt! Mikään peti ei oo tarpeeks pehmeä, sohvatyynyt on väärän malliset, lelut on tylsiä, aktivointileluist tulis ruokaa mut niihin Carla ei jaksa panostaa kun on raskaana vaan tyytyy toteamaan ja huutamaan et jos joku jaksais hänt autella, et hän sais sit syödyksi ne namit sieltä!

Maha on kasvanut selkeästi. Kuvaaminen on haasteellista, kun mä saan nikonin ja salaman kuntoon ja innostun kuvaamaan, musta tuntuu et Carla vetää mahan sisään! Pahoittelen et tällä viikolla on vaan kännykkäkuva, jonka laatu on heikko, mutta siitä näkee selkeästi miten maha on muuttunut!

Carlan ruokaa on hieman lisätty ja tällä viikolla syödään enää vain starteria, lisäksi hevineuta ja lohiöljyä ja tyrnirouhetta.

Tänään vihdoin löysin paikalliselta eläinlääkäriasemalta oikeanlaisen kuumemittarin. Osottautui yllättävän vaikeaksi sekin tehtävä, mut Carlan epäonneksi sellainen kunnollinen löytyi :P! Kun ehdin kotiin niin pakkohan se oli kokeilla; eli Carlan ja Gracen lämmöt on mitattu :D!

Tässä vielä lupaamani kuva:

5 kommenttia:

Pojat kirjoitti...

Oops Carla, kyl mä tiedän et naisten muodoista pitää turista aika varovasti, ainaski jos kyse on meen äiskästä, mut nyt on vaan turistava, et alat olee aika muodokas, hih... Vai mitäs mieltä oot veli Antero?

Antero: Mähän vaan kattelen Tyynen muotoi, mut kyl tossa Carlassa on nyt sitä jotain ;)

Jenna kirjoitti...

Me ollaan tääl Carlan kans todella muodokkait molemmat, mä sain selkätuen joka tuo mukavan päärynävartalon ja Carla näyttää jalkapallon nieleeltä :D:D! Ei oo naisen elämä helppoo!

P.S. Toi kepo on hirveen hienotunteinen, se nauraa meidän molempien muotoi, selkätuki varsinkin aiheutti sil naurukohtauksen mist ei meinannu tulla loppua! Pitäskö se laittaa tiedän äiskän koulutukseen?

Pojat kirjoitti...

Juu KEPO koulutukseen vaan. Kyl meen äiskä KEPOt kuriin laittaa, vaiks ei meitä osaa laittaakka ;).

Anonyymi kirjoitti...

Miks mä käyn täällä katsomassa tuota mahaa ja kiusaan itseäni? Kauniisti oot Carla pyöristynyt :)

Jenna kirjoitti...

Sä vaan selvästi näät että se pikkuinen martta vilkuttaa sulle tuolta mahasta :P!