torstai 23. heinäkuuta 2009

Mitä kaikkea mun pitää muistaa ennen pentujen syntymää :O

Ensimmäisen pentueeni(huima yks pentu :P ) kohdalla koin jonkin asteen ostohysterian, tuli ehkä pesänrakennus vimma :D! Ostelin kaapit täyteen huopia ja kaikkea mitä voisin tarvita pentujen kanssa. Nyt en ole vielä ainakaan ihan samaa hysteriaa kokenut, tosin en ole kamalasti missään shoppailemassa liikkunutkaan, että ehkä mä tässä ehdin.

Grace on erittäin rauhallinen verrattuna normaali Graceen, siltikään en uskalla vielä ajatella varmasti onko pentuja tulossa vai ei. Maanantaina voisi aikaisintaan ultrata, mutta taidan seurata vielä ainakin viikon, jollei maha ala kasvaa selvästi vien ultraan.

Koska viime pentuekkin oli teema pentue jatkaa tämä seuraavakin teemalla. Hyviä nimiä on listassa jo sen verta, että toivon saavani niitä käytettyä. Gracen ja Manun pentueen teema tulee olemaan Jedi Mind Tricks. Nimiä olen jo aavistuksen miettinytkin mitä haluaisin. Uroksille: Animal rap, Heavy metal king, I against I ja nartuille: Heavenly Divine, Dance With the devils.

Koitan teidän iloksi saada otettua viikonlopun aikana vähän kuvia tuosta oletettavasta mahasta, on siinä ainakin tissejä :D!

1 kommentti:

Mossulan äippä kirjoitti...

Jännät nimet! Saisko tää keksiä niille lempinimiä, niinkuin Pikkupiru yms.? Tai pidetään nickienkeksintätalkoot, rakkailla lapsillahan kuuluu olla monta nimeä :)