sunnuntai 1. marraskuuta 2009

Lapset maailmalla!

Torstaina(29.10.2009) se sit alkoi; meinaan pentujen lentäminen pesestä pois! Torstaina ensin ohjelmassa oli pentuetarkastus jonka teki EL Jerina Wallius. Pennut saivat kaikki terveen paperit; molemmilla pojilla oli kivekset paikoillaan ja sydämmet yms olivat kunnossa :)!

Eläinlääkäritarkastuksen jälkeen Martta ja Martan ihmisäiti Niina tiputettiin omaan kotiinsa, jossa Marttaa kovasti jo odotettiin. Martta sai mopsisisko Elsan; ihmisveljet Luukaksen ja Eliaksen sekä Jarno iskän. Onneksi Martta jäi tähän meidän kulmille ja on vielä sijoituksessa, joten tätä tyttö pääsen vääntelemään ja katsomaan usein :)

Perjantaina oli Vallun aika suunata ulkomaille eli Espooseen Kalajärvelle kahden mopsiveljen; Fonzien ja Andyn kiusaksi. Sai Vallu ihmisäiskä Päivin ja ihmisiskä Harrin, jotka ovat lievästi sanottuna ihastuneet tähän poikaan aivan täysillä :P! Vallun kotiutuminen ulkomaille on mennyt hienosti ja ilmeisesti Kalajärvellä suunitellaan jo Vallulle fanclubia ;)

Perjantaina oli myös Alman aika lähteä kantakodista uuteen kotiin. Almasta tuli Turkulainen ja sai ihmissisko Millan sekä ihmisäiti Sannan ja ihmisisä Petrin :)! Almakin on viesteistä päätellen kietonut koko perheen pikkutassunsa ympärille ja tutustunut jo lähikortteliinsa :)

Pahnan pohjimmainen synnytyksessäkin ollut Sepi jäi vielä viikonlopuksi kantakotiinsa ja sunnuntaina iltapäivällä Mira ja Lars tulivat hakemaan tämän pienen suloisen pojan. Sepistä tuli Bati ja hän muutti Helsinkiin.

Ikävä näitä pieniä ilopillereitä tuli, mutta onneksi tätä nelikkkoa pääsee lääppimään ja näkemään varmasti usein! Voi kasvattiparat kun kaikki sanoivat et mä saan mennä aina heille kylään kattomaan pentuja :)

Ikävästi sitten kävikin niin, että Alman ihmissisko Milla alkoi saada niin pahoja allergiaoireita, että muuta vaihtoehtoa ei ollut kuin lunastaa Alma takaisin. Nyt Alma etsiikin uutta pysyvää kotia. Lisätietoa Almasta löydät kennelimme sivuilta!

Hain Alman eilen (18.11.2009) takaisin kantakotiinsa ja ei voi kuin ihmetellä tuota pientä pippurista neitiä, joka osaa jo pyytää takapihalle tarpeilleen ja menee häntä heiluen joka paikkaan! Toivonkin, että Alma löytäisi mahdollisimman pian sen oman kodin, jotta sopeutuminen omaan kotiin menisi helpommin. Siihen asti Alma rääkkää mummiaan Carlaan pienillä terähampaillaan, Grace tekee ylpeitä äidillisiä huokauksia Alman kanssa ja Siiri täti toimii leikkikoulun pitäjänä :)

Sitten vähän niitä muitakin uutisia, meinaan pentuihin liittyen! Tarkoituksenani ei ollut enää astuttaa Carlaa, mutta yleisön pyynnöstä Carla menee tästä juoksusta vielä kertaalleen naimisiin. Toivottavasti meillä taas ensi vuoden alussa tuhisee kasa pienokaisia pentulaatikossa :)!

Ei kommentteja: