torstai 20. elokuuta 2009

7,5 viikkoa

Taas vähän päivitystä, kyllä tuo maha taas on kasvanut, ei voi muuta sanoa :)! Toivottavasti lopputiineys menee myös yhtä hyvin; nyt Gracen ruokaa on nostettu nyt aavistuksen, lisän Grace saa välipala aikaan :)
Tänään sain myös ihanan puhelun, Alman tuleva perhe tulee lauantaina kylään, ei millään malttaisi odottaa lauantaihin :)! Toivottavasti Grace hurmaa heidät myös luonnossa :P

6 kommenttia:

Rosedale kirjoitti...

AUTS, teille on muuttanu valas!!!

Jenna kirjoitti...

ehkä siel enemmä ku yks on :D

Mossulan äippä kirjoitti...

Muutama päivä vielä, niin massu viistää maata! Mä veikkaan , että olis 6 pentua, joista yksi pieni rääpäle, josta tulee se kaikkein söötein Pikkupiru.

Niina kirjoitti...

OMG!!!! Toi maha on valtava!!! :)

Grassulle tsemppiä vielä viime metreille, tai pitäiskö sanoa senteille kun toi mahan maavara ei oo kyllä kovin montaa senttiä ;)

Ois kyllä kiva nähdä ennen kuin pennut pullahtavat maailmaan :) Nyt kyllä jännittää jo vähän...eihän tässä oo kauaa h-hetkeen.

Niina kirjoitti...

Piti vielä lisätä Luukaksen kommentti kun näytin Gracen kuvan: "OHO! Ihan ku villisian vatsa kyl tuolla on ainakin seitsemän" :)

Tota kommenttia ei ehkä kannata kertoa Grassulle....

Jenna kirjoitti...

Tiistaina sit selviää montakos siel köllii! Grace on kuitenkin sen vert matala narttu et ihan seittämää en veikkaa :)!
Mossula: Jos sielt joku rääpäle tulee mitä ei uskalla myydä voi olla et se eksyy vahingos pahkavuoree :P

Niina: mulla on ens viikolla ti-to vapaat, et jos meil päin ehdit tulee niin poikkea, mä en enää Gracee ens viikolla yksin voi jättää :)